Haaland & Thuestad AS - stolt leverandør av tømrertjenester, siden 1954

Haaland & Thuestad AS har ca. 50 ansatte, og er etablert på Bygnes, i Kopervik. Vi løser oppdrag innen tømrerfaget for de største aktørene i regionen, men engasjeres også i små- og mellomstore byggeprosjekt. Etter å ha jobbet i bransjen siden 1954, er selskapet tuftet på tradisjon - med de høyeste krav til fagkunnskap, kvalitet og punktlighet.

En profesjonell og erfaren byggmester

Vårt mål er å være en foretrukket samarbeidspartner innenfor vårt fagfelt for offentlig oppdragsgiver, bedriftskunder, entreprenører og privatmarkedet. Haaland & Thuestad AS påtar seg alle typer oppdrag i byggebransjen, fra små oppdrag, eneboliger og energirådgivning, til tømmerentrepriser og totalentrepriser. Trenger du en profesjonell og erfaren byggmester? Ta kontakt med oss.

Nyeste prosjekt

Haaland & Thuestad i Kopervik vant anbudet og skal bygge ny brannstasjon på Svortland.

BØMLO: Kostnaden er 59,8 millioner kroner inkludert merverdiavgift og kommunestyret har vedtatt endelig plassering og ga startsignal til byggingen 14. februar.

Haaland & Thuestad, som holder til i Kopervik, blir totalleverandør av prosjektet. (Foto: Haugesunds Avis)

– Dette er en stor og viktig kontrakt for oss, som utgjør en stor del av vår årsomsetning.

Løfter til våre samarbeidspartnere

// Mange års erfaring // HMS i alle faser og ledd // Trygge og rettferdige arbeidsvilkår // Kostnadseffektive & prisdyktige // Håndtering av plan og prosjektering // Forståelse for bruken av materialer & verktøy // Innovative & bærekraftige